Echipele moldovenești au debutat în Europa Conference League cu două remize și o înfrângere

8 iulie 2022, 10:46 Sport 51
Europa Conference League.  Sursa: FMF
Ieri, 7 iulie, Petrocub, Milsami Orhei și Sfîntul Gheorghe Suruceni au debutat în Europa Conference League. Formația din Suruceni a jucat meciul tur acasă, pe stadionul Zimbru und a fost învinsă de formația slovenă. Celelalte două echipe, au făcut deplasarea în Malta și respectiv Lituania, unde au încheiat partidele cu scor alb.

Sfîntul Gheorghe a fost învinsă cu 2-1 de echipa slovenă Mura în prima manșă din 1 tur preliminar al Europa Conference League.

Returul este programat pentru 14 iulie, ora 21:00, la stadionul Fazanerija din Murska Sobota. Învingătoarea dublei manșe va accede în turul doi preliminar al Europa Conference League, unde va întâlni echipa Saint Patrick's Athletic din Irlanda. Turul se va juca pe 21 iulie, iar returul – 28 iulie.

Petrocub a remizat 0-0 cu echipa Floriana din Malta.

Returul este programat pentru 14 iulie, ora 20:00, la stadionul Zimbru din Chișinău. Învingătoarea dublei manșe va accede în turul doi preliminar al Europa Conference League, unde va întâlni câștigătoarea dintre Laçi (Albania) și Iskra Danilovgrad (Muntenegru).

La fel, și Milsami a remizat 0-0 cu echipa Panevėžys din Lituania în prima manșă din 1 tur preliminar al Europa Conference League.

Returul este programat pentru 14 iulie, ora 19:00, la complexul sportiv raional din Orhei. Învingătoarea dublei manșe va accede în turul doi preliminar al Europa Conference League, unde va întâlni câștigătoarea dintre KuPS Kuopio (Finlanda) și Dila Gori (Georgia).

Anatol
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media