Un elev din Orhei a adus o grenadă la liceul unde învață. Instituția de învățământ a fost evacuată

27 februarie 2023, 13:58 Societate 203
Poliția, nu treceți.  Sursa: IGP
Panică la un liceu din municipiul Orhei, unde un elev a adus la școală o grenadă. Imediat responsabilii de la instituția de învățământ au sunat la 112, după care toate persoanele din clădire au fost evacuate.

Poliția a fost sesizată luni, 27 februarie, prin intermediul serviciului unic 112, despre faptul că elevul unui liceu din Orhei a adus în incinta instituției un obiect asemănător cu o grenadă.

Copiii au fost evacuați, iar serviciile specializate au activat conform procedurii. Grenada a fost scoasă din instituție. Grenada a fost scoasă din instituție.

Polițiștii urmează să stabilească proveniența obiectului, dar și cum a avut copilul acces la el.

Nu este clar deocamdată unde exact a avut loc accidentul și nuse știe ce vârstă avea copilul care a adus obiectul explozibil la școală.

Inspectoratul General al Poliției (IGP) îndeamnă părinții să-și păstreze calmul și să discute, să monitorizeze comportamentul minorilor și să excludă accesul copiilor la obiecte care le pot pune viața sau sănătatea în pericol.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media