Un elev din Orhei a adus o grenadă la liceul unde învață. Instituția de învățământ a fost evacuată

27 februarie 2023, 13:58 Societate 282
Poliția, nu treceți.  Sursa: IGP
Panică la un liceu din municipiul Orhei, unde un elev a adus la școală o grenadă. Imediat responsabilii de la instituția de învățământ au sunat la 112, după care toate persoanele din clădire au fost evacuate.

Poliția a fost sesizată luni, 27 februarie, prin intermediul serviciului unic 112, despre faptul că elevul unui liceu din Orhei a adus în incinta instituției un obiect asemănător cu o grenadă.

Copiii au fost evacuați, iar serviciile specializate au activat conform procedurii. Grenada a fost scoasă din instituție. Grenada a fost scoasă din instituție.

Polițiștii urmează să stabilească proveniența obiectului, dar și cum a avut copilul acces la el.

Nu este clar deocamdată unde exact a avut loc accidentul și nuse știe ce vârstă avea copilul care a adus obiectul explozibil la școală.

Inspectoratul General al Poliției (IGP) îndeamnă părinții să-și păstreze calmul și să discute, să monitorizeze comportamentul minorilor și să excludă accesul copiilor la obiecte care le pot pune viața sau sănătatea în pericol.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media