UPDATE/ VIDEO/ AUR, după ce a fost îndepărtat forțat de la manifestația BECS: „Poliția ne-a frânt mâinile, ne-a călcat efectiv în picioare”

4 iulie 2021, 11:00 Politică 297
AUR, prezenți la manifestația Blocului Comuniștilor și Socialiștilor.  Sursa: captură video/ privesc.eu

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) s-au aliniat într-o coloană în fața coloanei de manifestanți a Blocului Socialiștilor și Comuniștilor. Zeci de polițiști i-au înlăturat, iar în prezent manifestanții AUR se află în preajma Monumentului Ștefan cel Mare și Sfânt.

„Poliția ne-a frânt mâinile, ne-a călcat efectiv în picioare. Totul s-a făcut pentru a apăra osul lui Dodon și Voronin pentru ca să poată mărșălui pe străzile Chișinăului, ca să mai vină la guvernare și să vă mai fure vreo 30 de ani”, a declarat reprezentantul AUR, Valeriu Munteanu.


Sute de simpatizanți ai Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, în frunte cu liderul partidului PSRM, Igor Dodon și Zinaida Greceanîi, s-au adunat astăzi, 4 iulie, pentru a participa la un marș cu genericul „Iubesc Moldova”.

Acțiunea a pornit din scuarul Academiei de Științe a Moldovei, se îndreaptă pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și se va încheia cu un miting organizat între clădirile Președinției și Parlamentului.

Alina
publicat de:
Alina Baran
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media