Meghan Markle a născut o fetiță. Va purta numele Lilibet Diana, după Regina Elisabeta și Prințesa Diana

7 iunie 2021, 07:38 Divertisment 149
Meghan Markle și Prinţul Harry .  Sursa: FOTO: Profimedia Images

Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat nașterea celui de-al doilea copil al lor, o fetiță. Conform cuplului princiar, fiica lor va purta numele Lilibet Diana, după Regina Elisabeta a II-a, al cărei nume de alint din familie în copilărie și tinerețe era „Lilibet” și după mama prințului Harry, prințesa Diana, relatează BBC.

Fetița a venit pe lume vineri, la un spital din Santa Barbara, California, în jurul orei locale 11:40. Atât mama, cât și copilul ei se află într-o stare de sănătate bună, notează BBC.

Cel de-al doilea copil al prințului Harry și al lui Meghan Markle este al 11-lea strănepot al reginei Elisabeta a II-a și este al optulea în ordinea succesiunii la tronul Regatului Unit.

Fetița va purta numele de Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-Windsor, după regina Elisabeta a II-a, al cărei nume de alint era în copilărie „Lilibet” și după mama prințului Harry, prințesa Diana, informează BBC.

Într-un mesaj postat pe site-ul Archewell al cuplului, Meghan și Harry au transmis cât de binecuvântați sunt că Lilibet a sosit pe lume: „Ea este mai mult decât ne-am fi putut imagina vreodată și rămânem recunoscători pentru dragostea și rugăciunile pe care le-am simțit de pe tot globul. Vă mulțumim pentru amabilitatea și sprijinul dvs. continuu în acest moment special pentru familia noastră”.

Mesajul adaugă că oricui dorește să trimită cadouri este rugat să „sprijine sau să afle mai multe despre” organizațiile care lucrează pentru femei și fete.

Premierul Boris Johnson a trimis „numeroasele sale felicitări” cuplului, iar liderul laburist Sir Keir Starmer a salutat „vestea minunată”.

Tatăl prințului Harry și ducesa de Cornwall au postat pe Twitter: „Felicitări lui Harry, Meghan și Archie pentru sosirea bebelușului Lilibet Diana. Le doresc tuturor tuturor în acest moment special".

Iar ducele și ducesă de Cambridge a spus: „Suntem cu toții încântați de vestea fericită a sosirii bebelușului Lili”.

Meghan și prințul Harry mai au împreună un băiețel de un an și 10 luni, Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Pe 14 februarie, cuplul a anunțat că așteaptă al doilea copil, în timpul interviului acordat pe care l-au acordat celebrei realizatoare de televiziune Oprah.

Prințul Harry, în vârstă de 36 de ani, și Meghan, în vârstă de 39 de ani, s-au căsătorit pe 19 mai 2018 și locuiesc în prezent în California, SUA, după ce s-au retras din postura de membri superiori ai familiei regale din Marea Britanie, la începutul lui 2020.

Diana
publicat de:
Diana Severin
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media