Top 7 echipamente inteligente de fitness care îți pot transforma propria casă într-o sală de sport

28 mai 2021, 11:56 Fitness 107
Fitness.  Sursa: fitnesspartner.ro

Piața echipamentelor premium pentru gimnastică la domiciliu oferă tot ce aveți nevoie pentru a obține o sesiune de antrenament personal profesional direct din camera de zi. Un nou val de tehnologie și echipamente de fitness inteligente ajută la recreerea atât a clasei de gimnastică, cât și a celor de studio de lux acasă, cu cursuri live și la cerere, afișaje cu ecran tactil, camere încorporate și sisteme all-in-one.

Echipamentele inteligente de sală de gimnastică sunt scumpe - costând de obicei câteva mii de dolari - deci nu sunt încă accesibile tuturor. Dar dacă sunteți cu adevărat gata să aduceți un studio de fitness în casă, înlocuirea abonamentului la sala de gimnastică sau a cursului săptămânal cu o bicicletă de exerciții inteligentă ar putea costa toți banii.

La fel ca în cazul oricărei tehnologii noi, la început poate fi costisitoare, dar costurile pot scădea în timp, pe măsură ce vor apărea mai multe produse pe piață. Indiferent dacă doresc să facă antrenament de rezistență, antrenament pe interval de intensitate ridicat, un antrenament pentru tot corpul, ciclism în interior sau alte rutine de antrenament, acesta este echipamentul de antrenament inteligent de top pe care îl poți achiziționa, scrie www.cnet.com.

Echelon Connect Ex

Bicicleta din Seria Echelon Connect Ex costă de la 840 USD în sus, dar trebuie să aveți propriul ecran. Există un suport de tabletă încorporat pentru acesta atunci când faceți mișcare. Puteți participa la cursuri de ciclism virtual, atât la cerere, cât și live. Și din moment ce vă folosiți propria tabletă cu bicicleta, puteți renunța la aceste cursuri și puteți urmări Netflix.


Bicicleta Peloton

Bicicleta Peloton, cu 1.895 USD, este o bicicletă rotativă concepută pentru a imita cum este să călătorești pe drum. Această bicicletă de interior are un scaun și ghidon reglabile și are un ecran tactil de 21,5 inci. Utilizați afișajul pentru a participa la cursuri live și la cerere de acasă - această caracteristică costă 39 USD suplimentar pe lună. Peloton a prezentat recent noua sa bicicletă Bike + spin, care are un ecran tactil mobil și costă 2.495 USD.


FightCamp (Câmp de luptă)

Geanta de box internă FightCamp, cursurile de antrenament ghidate și mănușile de box inteligente vă pot face să vă simțiți într-o sală de box profesională. FightCamp are senzori care sunt amplasați în ambalajele de box pe care le purtați pe ambele mâini, sub mănușile de box.

Fiecare antrenament vă spune câți pumni să aruncați și senzorii vă oferă informații în timp real pentru a vedea cum progresați. Accesul la cursuri este de 39 USD pe lună, iar pachetul de bază cu doar împachetări și senzori vă va costa 439 USD. Pachetul complet cu mănuși, un covor de exerciții și o geantă este de 1.219 USD.

Mirror (Oglindă)

La prima vedere, oglinda de 1.495 dolari nu este altceva decât o oglindă integrală pe care ai folosi-o pentru a-ți verifica ținuta dimineața. Dar uitându-te mai atent, poți să vezi că este și un ecran LCD. Cu Mirror puteți urmări cursuri de fitness în direct și la cerere (cu un abonament necesar de 39 USD pe lună) și puteți verifica formularul în același timp.

Oglinda oferă cursuri în diferite sfere - inclusiv yoga, forță și cardio - și cu diferite lungimi de antrenament și niveluri de fitness. Recent a adăugat antrenament personal individual la repertoriul său, care profită de camera încorporată, astfel încât antrenorul dvs. să vă poată vedea formularul și să vă ajute să îl corectați. Vine cu oglinda, un monitor de ritm cardiac Bluetooth și șase benzi de fitness.


Banda de alergare Peloton

Banda de rulare Peloton de 4.295 dolari este o bandă de alergat inteligentă pentru sala de sport de acasă. Plătiți 39 USD pe lună pentru a accesa cursurile de rulare live și la cerere ale Peloton. Antrenează-te pentru un începător de 5K pe pistă sau participă la o clasă avansată de intensitate ridicată alături de alți alergători și exercițieni experimentați pentru a-ți crește ritmul cardiac. Banda de rulare are și un ecran tactil de 32 inci, astfel încât să puteți urmări cu ușurință împreună cu oricare dintre cursurile ghidate pe care le selectați, să accesați setările profilului și să vizualizați statisticile, inclusiv caloriile arse, după fiecare antrenament.


Tempo

Tempo de 1.995 USD este similar cu Mirror. Complet cu un ecran tactil HD de 42 inci și spațiu de stocare pentru 16 plăci, sistemul vine, de asemenea, cu două gantere de 7,5 kilograme și o bilă de 25 de kilograme, gulere pentru blocarea plăcilor în loc, un monitor de ritm cardiac, un covor de antrenament și o rolă de spumă. Participă la cursuri live și la cerere, de la antrenamente la intervale de intensitate mare până la antrenamente de forță și multe altele. Dispozitivul folosește cartografierea 3D și AI pentru a oferi sfaturi despre formularul dvs. în timp real. Și, la fel ca majoritatea concurenței sale, cursurile costă 39 de dolari pe lună.


Tonal

„Aparatul de greutate” al Tonal folosește greutăți digitale pentru a vă antrena mușchii folosind o sală de gimnastică cu adevărat compactă. Fără greutăți, fără plăci de metal, fără stivă de greutate, fără gantere sau clopote, doar două brațe gigantice care se extind în exterior din părțile laterale ale ecranului prin simpla apăsare a unui buton, plus un autocar încorporat pe ecranul său tactil. Oferă până la 200 de kilograme de rezistență și antrenamente ghidate. Are feedback în timp real, astfel încât să poată regla automat rezistența în timpul antrenamentului dacă simte că greutatea actuală este prea ușoară sau grea pentru dumneavoastră.


Alina
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media