VIDEO/ Deputatul „Șor” Denis Ulanov, primele declarații despre percheziții și dosarul de finanțare ilegală a partidului

21 iulie 2022, 09:49 Politică 367
Denis Ulanov.  Sursa: Replica Media

Deputatul partidului „Șor” Denis Ulanov spune că nu știe ce a stat la baza acuzațiilor procurorilor din dosarul penal pornit pe faptul finanțării ilegale a partidului. Parlamentarul a declarat că a aflat din presă despre descinderile procurorilor anticorupție și a ofițerilor CNA din această dimineață.

„Despre asta am aflat din presă. Formularea prezentată deocamdată nu se consideră oficială, despre care anume finanțare ilegală este vorba, despre care alegeri este vorba... Dacă ar fi vorba despre situația actuală în partid, nu suntem în ajun de campanie electorală, dacă să vorbim despre alegerile care au avut loc...

Dacă țineți minte, Marina Tauber a fost eliminată din cursa pentru fotoliul de primar din Bălți pentru că a cumpărat, acolo, 15 pizza pentru agitatori, acesta a fost un motiv de eliminare din cursă a unui candidat care a obținut majoritatea voturilor din primul tur”, a spus el.

Ulanov a evitat să dea o calificare juridică evenimentelor de astăzi și spune că o va face „doar atunci când va vedea măcar un document oficial despre percheziții sau reținerea oamenilor. Comentarii politice va face partidul, după ce vom vedea cum va trece ziua”.


Procurorii Anticorupție împreună cu ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) au descins în această dimineață, 21 iulie, cu percheziții în cadrul unui dosar penal pornit pe faptul finanțării ilegale a Partidului politic „Şor”.

Perchezițiile au loc în mai multe locații.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media