Încă o rută de autobuz la Stăuceni. De la 1 noiembrie se reia circulația pe cursa 37, „Str. Vasile Alecsandri – com. Stăuceni”

26 octombrie 2021, 08:54 Societate 557
Autobuzele spre Stăuceni.  Sursa: Iv Ceban via Facebook

Primarul capitalei anunță reluarea de la 1 noiembrie a rutei de autobuz 37 care face legătura între comuna Stăuceni și capitală. Autobuzul va porni de pe strada Vasile Alecsandri din capitală și va ajunge la stația terminus din Stăuceni, pe str. Ion Creangă din localitate.

„Începând cu 1 noiembrie 2021 se redeschide ruta de autobuz nr. 37 „Str. Vasile Alecsandri – com. Stăuceni”. O dispoziție în acest sens a fost semnată și are drept scop eficientizarea serviciilor de transportare a călătorilor și deservirea calitativă a populației comunei Stăuceni cu transport public”, a scris edilul pe pagina sa de facebook.

Potrivit dispoziției, în zilele de lucru vor activa 3 unități, cu un interval în orele de vârf de 20-30 min și un total de 27 curse pe zi, iar în zilele de odihnă - 2 unități, la interval de 35-45 min, 17 curse. Lungimea rutei este de 24,1 km.

„Autobuzele vor circula pe următorul itinerar:

Tur în raza urbei: str. Vasile Alecsandri, str. Alexandru cel Bun, str. A. Pușkin, str. Constantin Tănase, bd. Grigore Vieru, bd. Renașterii Naționale, str. Tudor Vladimirescu, str. Kiev, bd. Moscova, str. Studenților, str. Calea Orheiului, traseul R6, în raza com. Stăuceni: str. Botoșani, str. Salcâmilor, str. C. Stamati, str. Ion Creangă.

Retur în raza com. Stăuceni: str. Ion Creangă, str. Constructorilor, str. Grătiești, str. Păcii, în raza urbei: traseul R6, str. Calea Orheiului, str. Studenților, bd. Moscova, str. Kiev, str. Tudor Vladimirescu, bd. Renașterii Naționale, str. Albișoara, str. Vasile Alecsandri.
În ultima perioadă depunem efort în lansarea noilor rute, relansarea celor vechi și suplinirea cu transport nou, atât în capitala, cât și în suburbii.
Cristian
publicat de:
Cristian Jardan
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media