VIDEO/ Independentul Nicolai Grigorișin trece la Partidului Schimbării. Primarul de Bălți este candidatul formațiunii conduse de Ștefan Gligor la alegerile locale din acest an

3 februarie 2023, 13:01 Politică 129
Ștefan Gligor și echipa primarului de Bălți.  Sursa: captura video

Primarul municipiului Bălți, Nicolai Grigorișin este candidatul Partidului Schimbării pentru scrutinul din această toamnă din al doilea cel mai mare și important oraș al Republicii Moldova. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe comune susținută la Bălți.

Potrivit Nordnews.md, liderul Partidului Schimbării, Ștefan Gligor a declarat că, de astăzi, împreună cu Grigorișin sunt o echipă și că vor câștiga, așa cum s-a întâmplat în 2021.

„Suntem siguri că vom reuși să atragem investiții și să creăm condiții bune de trai și mai multe locuri de muncă”, a declarat Gligor.

De partea sa, Grigorișin s-a lăudat cu realizările pe care le are la conducerea Primăriei și că va continua proiectele de infrastructură și a răspuns la întrebările jurnaliștilor locali.

Nicolae Grigorișin a devenit primar în Bălți în urma unui scrutin controversat în care candidata Partidului Șor, Marina Tauber a fost eliminată din cursă. Asta după ce autoritățile electorale au depistat mai multe nereguli în finanțarea campaniei sale.

Cu prezență la vot de doar 9,98%, candidatul independent Nicolai Grigorișin a câștigat fotoliul de primar al municipiului Bălți. Potrivit datelor prezentate de Comisia Electorală Centrală, pentru el au votat 7,148 de bălțeni, adică 84,77% din cei prezenți la scrutin, iar pentru Nicolae Chirilciuc, candidatul Partidului „Patrioţii Moldovei”, au votat 1 248 de persoane (15,23%).
Cristian
publicat de:
Cristian Jardan
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media