METEO/ Sinopticienii prognozează lapoviță în partea de nord și centru a țării. Ce temperaturi vom avea în termometre

24 februarie 2022, 08:21 Mediu 165
Meteo, nori.  Sursa: Replica Media

Vremea caldă ușor se va retrage. Noaptea ce urmează teritoriul țării va fi traversat de un front atmosferic ce va provoca izolat precipitații slabe, predominant sub formă de lapoviță. Vântul va sufla din nord-vest slab la moderat. Noaptea temperatura minimă a aerului va oscila între -3ºC şi +2ºC. Ziua temperatura maximă a aerului se va situa între +5ºC şi +9ºC.

La Briceni, Edineț și Soroca se așteaptă precipitații, maxima zilei va fi de +5ºC, iar noaptea mercurul în termometre va coborî până la -3ºC.

La Bălți și la Rîșcani temperaturile vor oscila între +5ºC ziua și -2ºC noaptea.

La Ungheni și la Orhei ziua se așteaptă precipitații sub formă de lapoviță și maxime de +º6C în timpul zilei și -2ºC... -1ºC pe parcursul nopții.

La Chișinău vom avea parte de valori termice de +7ºC ziua și 0ºC noaptea.

La Leova și Ștefan-Vodă ceru va fi variabil, fără precipitații. Termometrele vor indica +8ºC ziua, iar noaptea temperaturile vor coborî până la +1ºC.

La Cahul și Ceadîr-Lunga va fi cel mai cald - +9ºC ziua și +2ºC noaptea.


Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media