Presa britanică: Cristiano Ronaldo va fi dat afară de Manchester United

19 noiembrie 2022, 12:43 Sport 225
Cristiano Ronaldo.  Sursa: Getty Images/Eurosport

Publicații majore din Marea Britanie scriu că oficialilor clubului nu le-au picat deloc bine declarațiile lui Cristiano. Săptămâna aceasta, a apărut un interviu pe care atacantul portughez i l-a acordat realizatorului Piers Morgan. Ronaldo și-a desființat verbal antrenorul și nu s-a sfiit să arunce săgeți către foști și actuali colegi.

Sky Sports News îi citează pe avocații clubului de pe Old Trafford, care lasă de înțeles că „timpul lui Cristiano la United a luat sfârșit”. Clubul ar fi început deja „demersurile necesare” încheierii contractului acestuia. Potrivit aceleiași surse, va fi un proces „curat și rapid”, în cel mai demn mod cu putință.

Printre altele, Cristiano, a declarat, în interviul viralizat încă dinainte de a fi publicat în formă integrală, că United a căutat în mai multe rânduri să se descotorosească de el. Nu s-a ferit să afirme că nu îl respectă pe antrenorul Erik ten Hag: „Nu îl respect pentru că nici el nu mă respectă. Nu faci asta, nu te voi respecta în veci” a spus lusitanul.

Acuzațiile s-au îndreptat și către proprietarii lui United, familia Glazer. Manchester este un club bazat pe marketing, nu unul sportiv, i-a împărtășit Cristiano lui Piers Morgan.

De cinci ori câștigător al Balonului de Aur, căpitanul Portugaliei face 38 de ani în februarie și traversează un sezon complicat la gruparea de pe Old Trafford. Tehnicianul olandez Erik ten Hag, numit în funcţie în luna mai 2022, îi oferă puţin timp de joc. De altfel, atacantul lusitan nici măcar nu a fost inclus în lotul pentru cel mai recent meci din Premier League, pe care United l-a câştigat cu 2-1 pe terenul lui Fulham.

Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media