Pentru prima dată în istoria Agenției Rezerve Materiale stocul de cărbune din rezervele de stat a fost completat în volum de 100%

18 noiembrie 2022, 19:34 Societate 129
MAI.  Sursa: Replica Media

Pentru a asigura securitatea energiei termice, Ministerul Afacerilor Interne anunță că au fost identificate și suplinite resursele de stat pentru ca cetățenii Republicii Moldova să depășească mai ușor criza energetică. Astfel, pentru prima dată în istoria Agenției Rezerve Materiale (ARM) din subordinea MAI, stocul de cărbune din rezervele de stat a fost completat în volum de 100%.

Cărbunele din rezervele de stat va fi folosit pentru a interveni operativ în situaţiile de urgenţă, a acorda ajutor populației și a contribui la stabilitatea în sectoarele economiei naționale.

La fel, rezervele de cărbune a fost recepționat de către ARM al MAI, iar ulterior va fi eliberat către alte instituții sau întreprinderi în baza deciziilor Comisiei pentru Situaţii Excepţionale sau ale prim-ministrei.

Alina
publicat de:
Alina Frunza
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media