Un bărbat din Morozeni și-a găsit mama decedată în beciul casei: Suspectul a fost reținut, iar acum riscă detenție pe viață

23 aprilie 2022, 18:03 Justiție 246
Poliția, nu treceți!.  Sursa: unica.md

Polițiștii din Orhei au fost sesizaţi aseară, în jurul orei 22:25, de un bărbat, despre faptul că în beciul gospodăriei casei părintești a găsit corpul neînsuflețit al mamei sale. La fața locului oamenii legii au stabilit identitatea victimei, o femeie de 62 de ani, locuitoare a satului Morozeni din raionul Orhei.

În urma cercetărilor preliminare, femeia ar fi decedat din cauza loviturilor în regiunea capului cel mai probabil cu un obiect dur – contondent, fapt confirmat ulterior de către medicul-legist.

În scopul identificării autorului infracțiunii, oamenii legii au organizat un plan special de acţiuni, care la scurt timp s-a soldat cu reținerea suspectului.

Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 61 de ani, originar din raionul Cimișlia, recent stabilit cu traiul în localitatea Morozeni, anterior judecat pentru violență în familie.

Anterior cei doi au concubinat, dar de ceva vreme femeia nu îl mai primea la ea.

În acest caz a fost iniţiată o cauză penală în baza prevederilor art. 145 Cod Penal al RM „Omor intenţionat”.

Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă privaţiune de libertate până la 20 de ani sau detenţie pe viaţă.

Alina
publicat de:
Alina Frunza
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media