UNTOLD 2022. David Guetta, G-EAZY și Kygo, printre artiștii care și-au anunțat prezența la unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume

9 februarie 2022, 11:35 Muzică 183
UNTOLD Festival.  Sursa: untold.com

Organizatorii UNTOLD 2022 au anunțat primii artiști care vor urca pe scena unuia dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume. Ediția din acest an se va desfășura între 4 și 7 august la Cluj-Napoca.

David Guetta, Don Diablo, G-Eazy, Kygo, Morten, Oliver Heldens, Paul Kalkbrenner LIVE și Tujamo fac parte din cea de-a șaptea poveste din tărâmul magic creat timp de patru zile și patru nopți în Cluj-Napoca. Lor li se va alătura Major Lazer, Above & Beyond, o premieră pentru UNTOLD, dar și pentru România, scrie Infomusic.


Anne-Marie, una dintre cele mai bune voci feminine britanice, va urca și ea în premieră pe scena UNTOLD. Solista britanică Anne-Marie are în palmares patru nominalizări la Brit Awards, inclusiv la categoria Best British Female Solo Artist, iar din 2021 face parte din juriul The Voice Marea Britanie. În această vară vine pentru prima oară în România. Anne-Marie a avut colaborări de succes cu Clean Bandit – „Rockabye”, piesă care a trecut de un miliard o sută de milioane de ascultări pe Spotify, iar melodia „FRIENDS”, la care a lucrat cu producătorul american Marshmello, e un alt succes, pe YouTube având peste 927 de milioane de vizualizări.

Organizatorii festivalului susțin că vor face astfel, încât să fie o diversitate de artiști și de genuri muzicale. Totodată, aceștia speră că perioada pandemică se va calma, iar ediția din acest an să se desfășoare fără scenarii negative.

„Încercăm de fiecare dată să avem un mix cât mai bun de artişti, pentru că ştim că există oameni care gustă diverse genuri muzicale. Fără îndoială, va fi din nou cel mai sigur loc public din România, în cele patru zile. Asta pentru că am demonstrat în 2021 că putem organiza festivalul chiar şi în condiţii de pandemie. Cred că cel mai pesimist scenariu din 2022 va fi cel mai optimist scenariu din 2021. Dacă e să ne luăm după semnalele pe care ni le dau autorităţile, lucrurile vor sta mult mai bine în vară şi putem vorbi de o perioadă mai relaxată”, a menționat directorul de comunicare UNTOLD Universe.

Prețul biletelor variază și sunt împărțite pe categorii.

  • Abonament General Access Basic - 764,50 RON;
  • Abonament General Access Risk Free - 814,50 RON;
  • Abonament VIP - 1 870 RON.


Anatol
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media