VIDEO/ Grupul ABBA se reunește pentru un nou album de studio, primul după o pauză de 40 de ani

3 septembrie 2021, 09:59 Muzică 198
Grupul ABBA .  Sursa: REUTERS

Grupul ABBA s-a reunit şi va lansa în luna noiembrie un nou album de studio, primul material discografic cu piese originale înregistrate după o pauză de patru decenii, şi va susţine un concert digital la Londra în 2022, au anunţat joi, 2 septembrie, membrii formaţiei suedeze, scrie REUTERS.

ABBA, unul dintre cele mai populare grupuri pop din lume, ale cărui discuri s-au vândut în peste 385 de milioane de copii pe plan mondial, va lansa un nou album de studio, intitulat „Voyage”, pe 5 noiembrie.

Două single-uri extrase de pe acest material discografic, „I Still Have Faith in You” şi „Don't Shut Me Down”, au fost lansate joi.Concertele vor avea loc la ABBA Arena, construit special în Parcul Olimpic Queen Elizabeth din Londra, în mai, 2022, și vor include versiuni digitale ale celor patru vedete Agnetha Faltskog, Bjorn Ulvaeus, Benny Andersson și Anni-Frid Lyngstad.

„Abba-tarii” au fost creați folosind tehnologia de captare a mișcării - similară cu cea folosită pentru a-l crea Gollum în seria de filme „Stăpânul inelelor” - și vor arăta membrii trupei așa cum arătau în 1979.

ABBA a fost fondată la începutul anilor '70 de cuplurile Agnetha și Bjorn, împreună cu Benny și Anni-Frid. Inițialele lor au dat numele trupei.

De-a lungul timpului au vândut peste 385 de milioane de albume și au ocupat topurile din Australia în America cu un șir de hituri, inclusiv „Waterloo”, „The Winner Takes It All” și „Take A Chance On Me”.

Ultimul lor album „Vizitatorii” din 1981, a inclus melodii colorate cu tristețea divorțurilor lor. Trupa s-a destrămat un an mai târziu, în 1982.

Alina
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media