ULTIMA ORĂ/ Percheziții matinale la vama Sculeni. Doi polițiști de frontieră au fost reținuți

3 septembrie 2021, 08:41 Justiție 779
Vama Sculeni.  Sursa: expresul.md

Procurorii Anticorupție și ofițerii Serviciului Securitate Internă și Anticorupție din cadrul Ministerului de Interne au descins în această dimineață la punctul de trecere al frontierei Sculeni ș, până la această oră, au fost reținuți doi angajați ai Poliției de Frontieră (IGPF). Informația a fost confirmată de ofițera de presă a SPIA, Natalia Șeremet.

Potrivit ofițerei de presă, descinderile au demarat în dimineața zilei de vineri, 3 septembrie, jurul orei 07:00 și se desfășoară în cadrul unui dosar de corupție.

„Cei doi polițiști de frontieră sunt vizați într-un dosar penal pornit pe faptul coruperii pasive. Aceștia ar fi primit sume financiare care nu li se cuvin, de la mai multe persoane, care au vrut să scape de obligația de a sta în carantină, dar și pentru mușamalizarea testelor COVID-19. Cu detalii revenim”, a declarat Natalia Șeremet, pentru Replica Media.

Anastasia
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media