FOTO/ Bătălia PSRM-AUR continuă: Monumentul Lenin, „îmbrăcat” în zeci de „kulioace”

8 iulie 2021, 08:28 Politică 237
Monumentul Lenin.  Sursa: AUR/Facebook

Atmosfera din țară devine tot mai tensionată în prag de alegeri. După ce un membru de la Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a fost târât pe jos și călcat în picioare de simpatizanții PSRM din garda tânără în fața sediului de partid, drept răspuns - unioniștii au mers la Monumentul lui Lenin de la Moldexpo și l-au „îmbrăcat” în kulioace.

„Răspuns, ca avertisment Ciumei Roșii pentru călcarea în picioare a tricolorului românesc, pentru sălbăticie, agresivitate și violență”, a scris Dorin Chirtoacă pe Facebook.

Amintim că, la 7 iulie, în fața sediului PSMR de pe strada Columna din capitală au avut loc altercații între socialiști și membrii AUR Moldova, care au venit să protesteze.

Pe video a fost surprins momentul în care președintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, care s-a aliat cu AUR, este lovit peste față de către deputatul PSRM Alexandr Odințov. Lovitura a fost atât de puternică, încât Dorin Chirtoacă și-a pierdut ochelarii.

De asemenea, în timpul manifestației, un membru AUR este târât pe jos și călcat în picioare de simpatizanții PSRM din Garda Tânără în fața sediului de partid, după care, aceștia i-au smuls tricolorul din mâna și l-au lăsat să zacă la pământ.

Alina
publicat de:
Alina Frunza
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media