Ceban reacționează la revenirea lui Chironda în funcția de viceprimar: „Cât ține de partea legală se vor expune juriștii, pe partea logistică birouri libere nu avem”

8 aprilie 2022, 11:11 Politică 227
Ion Ceban.  Sursa: captură video/N4

Primarul capitalei Ion Ceban a venit cu o reacție, după ce Victor Chironda a anunțat că revine în funcția de viceprimar în urma unei decizii a Curții de Apel Chișinău. Ironic, edilul a dat de înțeles că nu-l va primi pe Victor Chironda luni la birou, iar ce ține de partea legală, Ceban a declarat că „se vor expune juriștii”.

„Am văzut că cineva tare se cere în echipa mea. Votul de încredere l-am dat, votul de încredere l-am retras. Lucrez cu echipa pe care o aleg, deoarece am mandatul locuitorilor Chișinăului, iar eu le-am promis rezultate și pentru asta muncim.

Cât ține de partea legală se vor expune juriștii pe partea logistică birouri libere nu avem”, a scris conducerea capitalei într-o postare pe Facebook.


Amintim că, Curtea de Apel Chișinău a admis spre examinare recursul depus de Victor Chironda la actul emis de Judecătoria Râșcani care a menținut dispoziția Primăriei Chișinău privind eliberarea din funcția de viceprimar. Astfel, potrivit hotărârii magistraților de la Apel, care a anulat încheierea primei instanței, până la examinarea în fond și emiterea unei decizii definitive și irevocabile, Victor Chironda revine în fotoliul de viceprimar.

Alina
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media