Dan Bălan, blocat la Kiev. Urma să prezinte selecţia naţională Eurovision România

4 martie 2022, 15:18 Ucraina 335
Dan Bălan.  Sursa: ТСН

Dan Bălan, ex O-Zone, trebuia să fie prezentatorul selecţiei naţionale Eurovision România, de sâmbătă, 5 martie. Contractul era semnat. Războiul l-a prins însă la Kiev, unde filma pentru Vocea Ucrainei, scrie Pagina de Media.

„În primele două zile de război, l-am contactat pe Dan Bălan prin intermediul impresarului său", povesteşte Iuliana Marciuc, TVR, manager de proiect al selecţiei naţionale Eurovision.

„L-am găsit la Kiev, unde filma pentru Vocea Ucrainei, emisiune în care este jurat. Dan Bălan a încercat să iasă din ţară, a vrut să ajungă în România. I s-au eliminat toate variantele de zbor. Chiar avea bilete de avion luate pe mai multe curse, însă toate au fost anulate.

După două zile de încercări eşuate de a ieşi din ţară, ne-a anunţat cu regret că nu mai poate participa la selecţia finală din România. De duminică nu am mai luat legătura cu el. Atunci ne-a anunţat că nu poate. Şi ieri (joi, 3 martie) a încercat să ia legătura impresarul cu el, dar nu a reuşit.

Nu ştim acum unde se află", a mai spus Iuliana Marciuc pentru Paginademedia.ro.

Este menționat că Dan Bălan avea şi contractul semnat pentru selecţia Eurovision România.

„L-am dorit de la început pe Dan Bălan ca prezentator al selecţiei naţionale Eurovision. De când am pregătit proiectul, din decembrie, în vremuri de pace. Am reuşit să finalizăm semnarea contractului. Cine s-ar fi gândit atunci că o să ajungem să trăim o situaţia atât de dramatică?", a mai spus Iuliana Marciuc.

Ultima postare a lui Dan Bălan pe Instagram este de acum cinci zile, de luni, 28 februarie.

„Va fi o scănteie! Fiţi oameni, că veţi avea necazuri. Doamne, Salvează Ucraina! Toată inima este alături de tine!”, a scris Dan Bălan.

Spectacolul cu selecţia finală a piesei care va reprezenta România la Eurovision va avea loc mâine, sâmbătă, 5 martie şi va fi difuzat de TVR. Va fi prezentat de Aurelian Temişan şi de Eda Marcus.

Diana
publicat de:
Diana Severin
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media