Campion mondial la Jiu Jitsu, împușcat în cap de către un polițist, în timp ce se aflau într-un club de noapte

8 august 2022, 10:48 Externe 685
Leandro Lo, Jiu Jitsu.  Sursa: Facebook

Unul dintre cei mai mari campioni de Jiu Jitsu ai Braziliei din toate timpurile, Leandro Lo, a fost împușcat în cap într-un club de noapte din Sao Paulo, relatează BBC.

Lo, în vârstă de 33 de ani, se afla într-un club din cartierul Saude când ar fi fost împușcat de un polițist aflat în timpul liber, care a fugit și este acum căutat de colegii lui.

Lo a fost dus la spital, unde a fost declarat în moarte cerebrală câteva ore mai târziu.

Lo a fost unul dintre cei mai de succes campioni de Jiu Jitsu din toate timpurile, câștigând Campionatele Mondiale de opt ori.

Potrivit unui raport al poliției citat de presa locală, Lo - al cărui nume complet este Leandro Lo Pereira do Nascimento - a fost abordat de polițist în timp ce se afla cu prietenii la Clube Sirio - un club sportiv din sudul capitalei.

Martorii au spus că polițistul a început să facă gesturi de amenințare cu o sticlă la masă. Lo l-a imobilizat și i-a spus să plece. Polițistul ar fi scos apoi o armă și l-ar fi împușcat pe Lo în frunte, potrivit poliției.

Lo a fost dus de urgență la spital, unde a fost declarat în moarte cerebrală, potrivit avocatului familiei sale, care a precizat că starea lui este ireversibilă.

A fost deschisă o anchetă pentru tentativă de omor, iar poliția îl caută pe suspect.

Lo a câștigat Campionatele Mondiale de opt ori în trei clase de greutate diferite, un record al tuturor timpurilor.

Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media