Atenție șoferi! Traficul rutier va fi suspendat pe mai multe străzi din capitală, iar transportul public - redirecționat

11 august 2022, 15:47 Societate 61
Trafic rutier suspendat.  Sursa: chisinau.md

Poliția Națională informează că mai multe străzi din capitală sunt reparate, iar traficul rutier va fi suspendat. Astfel, în perioada 11 - 22 august curent, traficul rutier va fi suspendat pe str. București, tronsonul cuprins între străzile Ismail și Ciuflea, și pe str. Lev Tolstoi (pe o singură bandă) tronsonul cuprins între străzile Alexei Șciusev și București.

De asemenea, în perioada de referință va fi suspendat traficul rutier și pe str. Mihai Eminescu, tronsonul cuprins între străzile Alexei Șciusev și București.

Redirecționarea transportului public

Troleibuzele:

- nr. 17 va circula din bd. Dacia pe str. Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi și în continuare pe traseul stabilit;
- nr.28 va parcurge traseul tur: din str. Mitropolit Gavriil Bănulescu - Bodoni pe str. 31 August 1989, str. Alexandr Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, bd. Constantin Negruzzi și în continuare pe traseul stabilit, iar retur - din bd. Constantin Negruzzi pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Alexandr Pușkin și în continuare pe traseul stabilit;
- nr. 34 va circula din bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Ciuflea, cu întoarcere în str. Ciuflea și în continuare pe traseul stabilit.

Autobuzul nr. 23 va parcurge traseul din bd. Dacia pe str. Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi cu virare la sensul giratoriu „Piața Constantin Negruzzi”, bd. Constantin Negruzzi, str. Ciuflea și în continuare pe traseul stabilit.

În acest context Poliția recomandă:
- evitați circulaţia pe străzile unde se desfășoară lucrările de reparație;
- respectați semnalizarea rutieră temporară;
- manifestați răbdare și disciplină maximă, fără abateri de la respectarea Regulamentului circulației rutiere.
Anatol
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media