VIDEO/ Pe malul mării, Nistrului sau la mama acasă: Cum își vor petrece deputații vacanța

31 iulie 2022, 12:26 Lifestyle 366
fracțiunea PAS, deputați PAS, Dumitru Alaiba, ședința Parlamentului.  Sursa: Replica Media

Şi deputaţii au ieşit, oficial, în vacanţă. Ei au la dispoziţie cel puţin o lună, iar majoritatea şi-a făcut deja planuri de a-şi petrece timpul. În timp ce unii vor rămâne acasă în Moldova, alţii au ales marea sau vacanţa la ţară.

Președintele Parlamentului Igor Grosu a declarat pentru Replica Media că anul acesta își va petrece vacanța acasă, în Republica Moldova și că nu planifică să meargă undeva la mare.

În același timp, deputatul PAS Alexandru Trubca ne-a declarat că în primele zile va merge în vizită la prieteni la Brașov, iar altceva nu are planificat. De asemenea, parlamentarul Dumitru Alaiba a declarat că va merge cu familia la mare.

„Adevărul este că de patru ani de zile nu am fost cu copiii la mare, Așa că probabil vom face ceva”, a menționat Alaiba.

Deputata din partea BCS, Alla Darovannaia își va petrece vacanța alături de mama sa.

„Merg la mama să îmi petrec vacanța de vară, așa cum am petrcut și în ultimii doi ani din cauza pandemiei când nu am putut părăsi țara. Mama locuiește la Rîbnța, așa că îmi voi petrece clipe minunate, două săptămâni pe care le avem, pe malul Nistrului”, a declarat deputata.

Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media