Secretarul general al PLDM, Alexandru Fetescu, a încetat din viață

22 aprilie 2022, 10:24 Societate 1756
Alexandru Fotescu.  Sursa: PLDM

Secretarul general al Partidului Liberal Democrat din Moldova, Alexandru Fetescu, a încetat din viață. Anunțul a fost făcut președinte al partidului Vlad Filat.

„Subit și atât de tînăr a plecat la cele veșnice, colegul și prietenul nostru, Alexandru Fetescu, secretar general al Partidului Liberal Democrat din Moldova.
A plecat lăsând inimile noastre pline de durere și tristețe.
Dumnezeu să-l ierte!”, a scris Filat pe pagina sa de Facebook.


Totodată, într-un mesaj publicat pe Facebook de primarul orașului Leova, Alexandru Bujorean, membru al PLDM, este menționat că Fotescu s-a stins din viață în urma unei intervenții chirurgicale.

„O banală intervenție chirurgicală a răpit de lângă noi un băiat de aur, cu un simț echilibrat în tot ce făcea și spunea, cu răbdare și cutezanță, un patriot care ar mai fi putut să servească acestei țări, un tată devotat a 2 copii, un soț exemplar și un coleg de încredere. Ne vei lipsi la toți cei care te-am cunoscut și încă mulți ani înainte, ne vom aminti de capacitatea ta de a analiza lucrurile într-o manieră calmă și împăciuitoare, calități care au dispărut din politică, dar cred că și din întreaga noastră viață.

Dumnezeu să te primească în ceata sa cerească!
Zbor lin, Alexandru!”, este mesajul lui Bujorean.


Alexandru Fetescu a fost secretarul general al PLDM din 2017. A fost licențiat în științe administrative la Universitatea de Stat din Moldova și a deținut o diplomă de master în științe economice, obținută la Academia de Administrare Publică.

În perioada anilor 2008-2011 a fondat și a condus două companii private în domeniul turismului. Între anii 2012-2014 a fost asistent de deputat. Alexandru Fetescu a fost și consilier în fracțiunea parlamentară a Partidului Liberal Democrat în perioada anilor 2016-2017. A fost membru al PLDM din 2011.

Diana
publicat de:
Diana Severin
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media