CFM anunță că a achitat restanțele salariale acumulate în anii precedenți și că va majora salariile angajaților de la 1 iulie

31 mai 2022, 15:09 Economie 198
Gara feroviară din Chișinău.  Sursa: Replica Media

Întreprinderea de stat „Calea Ferată a Moldovei” (CFM), a anunțat marți, 31 mai, că a achitat integral restanțele la salariu față de angajații întreprinderii, acumulate pe parcursul anilor precedenți. De asemenea, a anunțat că începând cu luna iulie 2022, este planificată majorarea salariilor cu aproximativ cu 70%, pentru toți colaboratorii CFM.

Într-un comunicat de presă, reprezentanții întreprinderii spun că din 1 iunie 2021, odată cu schimbara conducerii întreprinderii, salariile au început a fi plătite fără întâziere pe parcursul lunii curente. Concomitent au fost stinse și restanțele la salariile neachitate din perioadele precedente.

„Redresarea situației economico-financiare a întreprinderii, fapt ce a și dus la lipsa acumulărilor unor noi restanțe la salariu, a fost posibilă datorită bunei gestionări a activităților operaționale, dar și a acțiunilor de dezvoltare și menținere a infrastructurii, realizate de actuala conducere CFM în comun cu Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale dar și cu susținerea altor instituții de stat și internaționale”, se arată în comunicatul CFM.


Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media