Au rămas DOAR 4 zile până la prima ediție a unui festival muzical plin de culoare - KALEIDOSCOP

29 iunie 2022, 17:06 Cultură 89
Festivalul KALEIDOSCOP.  Sursa: iTicket.md

iTicket te invită pe 3 iulie să te bucuri de o experiență fenomenală, alături de artiștii tăi îndrăgiți, la KALEIDOSCOP. Te așteaptă un show LIVE incendiar, cu efecte de lumini și multă distracție. Evenimentul va avea loc la Grădina Botanică, iar accesul pe teritoriu va fi permis începând cu ora 16:00.

Vino și tu să-ți încarci bateriile cu multă energie și zâmbete alături de Smiley, să cânți și să dansezi împreună cu frumoasa interpretă INNA, și să trăiești din plin experiența LIVE The Motans. Pe scenă vor mai evolua: talentatul Juno și tânărul artist carismatic - Satoshi.

Pe lângă concertul LIVE spectaculos, festivalul îți va oferi și o experiență gastronomică inedită, cu diverse băuturi răcoritoare și specialități culinare: de la înghețată, până la preparate tradiționale și burgere. Copii vor avea zone special amenajate pentru divertisment, iar activitățile distractive nu vor lipsi din program.

Așadar, vino pe 3 iulie, la Grădina Botanică să privim împreună prin KALEIDOSCOP și să celebrăm frumusețea vieții.

Bilete în rețeaua iTicket: https://iticket.md/event/kaleidoscop

Parteneri: Bere Chișinău, Purcari Wines, Lion's Jewellery

Parteneri Media: Jurnal TV, TV8, Prime și Mega HIT


Cristian
publicat de:
Cristian Jardan
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media