Zelenskiy, la 100 de zile de la invazia rusă pe teritoriul ucrainean: „Ucraina a făcut ceea ce părea imposibil”

3 iunie 2022, 17:37 Ucraina 223
Vladimir Zelenskiy .  Sursa: president.gov.ua

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenskiy, a venit astăzi, 3 iunie, cu un mesaj pe pagina sa de Telegram, cu ocazia împlinirii a 100 de zile de război pe teritoriul său, subliniind că în această perioadă „Rusia nu a reușit să atingă măcar un singur obiectiv strategic, dar a încercat să-și reverse neputința sa asupra civililor și a infrastructurii ucrainene.”

„100 de zile ale luptei noastre. 100 de zile de unitate și spirit indestructibil. În acest timp, inamicul nu a reușit să atingă măcar un singur obiectiv strategic, dar a încercat s să-și reverse neputința asupra infrastructurii civile și a oamenilor”, se arată în mesaj.

El a subliniat că în aceste 100 de zile Ucraina a făcut ceea ce părea imposibil și în care mulți nu au vrut să creadă.

„Am oprit „a doua armată a lumii”, am eliberat o parte din teritoriile noastre și am continuat să dăm o contraofensivă demnă invadatorilor. Mulțumim tuturor, datorită cărora Ucraina a supraviețuit și continuă să-și apere teritoriile deja 100-a zi. Vom câștiga,” a subliniat Zelenskiy.

Alina
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media