Zelenskiy, la 100 de zile de la invazia rusă pe teritoriul ucrainean: „Ucraina a făcut ceea ce părea imposibil”

3 iunie 2022, 17:37 Ucraina 277
Vladimir Zelenskiy .  Sursa: president.gov.ua

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenskiy, a venit astăzi, 3 iunie, cu un mesaj pe pagina sa de Telegram, cu ocazia împlinirii a 100 de zile de război pe teritoriul său, subliniind că în această perioadă „Rusia nu a reușit să atingă măcar un singur obiectiv strategic, dar a încercat să-și reverse neputința sa asupra civililor și a infrastructurii ucrainene.”

„100 de zile ale luptei noastre. 100 de zile de unitate și spirit indestructibil. În acest timp, inamicul nu a reușit să atingă măcar un singur obiectiv strategic, dar a încercat s să-și reverse neputința asupra infrastructurii civile și a oamenilor”, se arată în mesaj.

El a subliniat că în aceste 100 de zile Ucraina a făcut ceea ce părea imposibil și în care mulți nu au vrut să creadă.

„Am oprit „a doua armată a lumii”, am eliberat o parte din teritoriile noastre și am continuat să dăm o contraofensivă demnă invadatorilor. Mulțumim tuturor, datorită cărora Ucraina a supraviețuit și continuă să-și apere teritoriile deja 100-a zi. Vom câștiga,” a subliniat Zelenskiy.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media