Premieră pentru sportul moldovenesc. Un moldovean a ajuns campion mondial printre amatori la golf

27 noiembrie 2022, 11:14 Sport 224
Poza de grup a Campionatului Mondial de Golf printre amatori.  Sursa: worldgolfers.com

Pare greu de crezut, dar e adevărat. Un moldovean a devenit campion mondial printre amatori la golf. Competiția s-a desfășurat recent în Kuala Lumpur, capitala Malaysiei. Este vorba despre Veaceslav Sicrieru care a participat în competiția rezervată grupei sale de vârstă, iar trofeul l-a luat pentru Naționala României cu care a participat la competiție.

Potrivit unui comunicat al Asociaiei de Golf din Republica Moldova, la turneu a participat și lotul Republicii Moldova, alături de alte 40 de țări. Competiția a fost fondată în 1995 și la ea participă sportivi amatori care sunt grupați pe diferite categorii de vârstă. Se desfășoară concomitent pe 4 terenuri de golf diferite și astfel, potrivit comunicatului, prezintă un nivel crescut de dificultate. Moldova participă pentru al 17-lea an consecutiv la această competiție.Veaceslav Sicrieru este un component de bază al Naționalei Moldovei, dar și a României și este premiant la mai multe turnee regionale de golf printre amatori.
Cristian
publicat de:
Cristian Jardan
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media