Premieră pentru sportul moldovenesc. Un moldovean a ajuns campion mondial printre amatori la golf

27 noiembrie 2022, 11:14 Sport 323
Poza de grup a Campionatului Mondial de Golf printre amatori.  Sursa: worldgolfers.com

Pare greu de crezut, dar e adevărat. Un moldovean a devenit campion mondial printre amatori la golf. Competiția s-a desfășurat recent în Kuala Lumpur, capitala Malaysiei. Este vorba despre Veaceslav Sicrieru care a participat în competiția rezervată grupei sale de vârstă, iar trofeul l-a luat pentru Naționala României cu care a participat la competiție.

Potrivit unui comunicat al Asociaiei de Golf din Republica Moldova, la turneu a participat și lotul Republicii Moldova, alături de alte 40 de țări. Competiția a fost fondată în 1995 și la ea participă sportivi amatori care sunt grupați pe diferite categorii de vârstă. Se desfășoară concomitent pe 4 terenuri de golf diferite și astfel, potrivit comunicatului, prezintă un nivel crescut de dificultate. Moldova participă pentru al 17-lea an consecutiv la această competiție.Veaceslav Sicrieru este un component de bază al Naționalei Moldovei, dar și a României și este premiant la mai multe turnee regionale de golf printre amatori.
Cristian
publicat de:
Cristian Jardan
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media