„Am spus DA”. Nicoleta Nucă s-a logodit cu Alex Ursache

5 august 2021, 11:31 Divertisment 689
Nicoleta Nucă s-a logodit cu Alex Ursache.  Sursa: spynews.ro

Artista moldoveană Nicoleta Nucă s-a logodit! Tânăra a făcut public anunțul pe pagina sa oficială de Instagram.

Cântăreața a publicat un șir de fotografii în care apare cu inelul de logodnă la vedere, extrem de fericită, după ce a răspuns afirmativ la cererea în căsătorie, făcută de iubitul ei, Alex Ursache.

„Am spus DA. Te iubesc, Alex”, este mesajul care însoțește fotografiile.


Alex Ursache este un toboşar cunoscut şi nu este străin de lumea showbiz-ului românesc.

Potrivit presei galbene de peste Prut, logodnicul Nicoletei Nucă a colaborat de-a lungul timpului cu artiste, precum Irina Rimes și Raluka.

Alex și Nicoleta formează un cuplu de aproximativ trei ani.


Nicoleta Nucă, în vârstă de 27 de ani, este o interpretă de muzică ușoară și pop, originară din Republica Moldova, stabilită în România.

În 2009, alături de Boris Covali, a câștigat Marele Premiu al Festivalului „Golden Wings” din Chișinău, iar în iulie 2004 a fost reprezentantul Republicii Moldova în cadrul Festivalului-concurs „Slaveanski Bazar” (secțiunea copii) de la Vitebsk, Belarus, interpretând piesa Enigma lumii. În 2014 a participat la emisiunea X Factor unde a ajuns până în gale împreună cu mentorul său Ștefan Bănică. În februarie 2015 a lansat single-ul „Nu sunt” cu care a intrat în topurile muzicale din România și Republica Moldova.

Alina
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media