METEO/ Vremea însorită continuă astăzi

18 mai 2023, 07:29 Mediu 88
Vremea însorită aduce bucurie și energie.  Sursa: replicamedia.md

Astăzi, vremea se menține însorită și cu temperaturi peste media perioadei.

În această zi de joi, 18 mai, primăvara ne aduce o vreme predominant însorită. Temperatura maximă va ajunge la 24°C, cu 2°C mai cald decât temperatura medie din această perioadă. Pe parcursul nopții, termometrele vor indica valori de până la 13°C, cu 13°C mai cald decât temperatura medie din această perioadă.

Deși cerul va fi acoperit în proporție de 100%, nu sunt așteptate precipitații astazi. Soarele va răsari la ora 05:37 și va apune la ora 20:24. Vântul va sufla dinspre est (E) cu viteze între 5 și 11 metri pe secundă.

Pentru zilele urmatoare, vremea se menține în mare parte stabilã. Mâine vom avea parte de temperaturi maxime de aproximativ 25°C și minime de aproximativ 14°C, iar sâmbată valorile termice vor fi similare celor din ziua precedentã. Cerul va fi parțial noros si este posibil să avem parte de ploaie ușoarã mâine.

Delia
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media