METEO/ Vremea însorită continuă astăzi

18 mai 2023, 07:29 Mediu 51
Vremea însorită aduce bucurie și energie.  Sursa: replicamedia.md

Astăzi, vremea se menține însorită și cu temperaturi peste media perioadei.

În această zi de joi, 18 mai, primăvara ne aduce o vreme predominant însorită. Temperatura maximă va ajunge la 24°C, cu 2°C mai cald decât temperatura medie din această perioadă. Pe parcursul nopții, termometrele vor indica valori de până la 13°C, cu 13°C mai cald decât temperatura medie din această perioadă.

Deși cerul va fi acoperit în proporție de 100%, nu sunt așteptate precipitații astazi. Soarele va răsari la ora 05:37 și va apune la ora 20:24. Vântul va sufla dinspre est (E) cu viteze între 5 și 11 metri pe secundă.

Pentru zilele urmatoare, vremea se menține în mare parte stabilã. Mâine vom avea parte de temperaturi maxime de aproximativ 25°C și minime de aproximativ 14°C, iar sâmbată valorile termice vor fi similare celor din ziua precedentã. Cerul va fi parțial noros si este posibil să avem parte de ploaie ușoarã mâine.

Delia
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media