VIDEO/ Corjova: A comis un omor și o tâlhărie, la o lună după ce a ieșit din penitenciar. Suspectul, reținut pentru 72 de ore

22 februarie 2022, 16:30 Societate 238
Omor la Criuleni.  Sursa: Poliția RM

Un bărbat de 61 de ani din Cantemir, a fost reținut astăzi, 22 februarie, fiind bănuit că a omorât un om pe teritoriul unei ferme de pe teritoriul satului Corjova, raionul Criuleni. Potrivit Poliției, suspectul, anterior judecat, ar fi atacat victima cu un topor, după care i-a furat automobilul și a fugit, însă a fost reținut în această după-amiază într-un sat din raionul Cantemir.

Poliția a fost alertată de către proprietarul fermei, un bărbat de 64 de ani, care a comunicat că aproximativ la ora 04:55, în timp ce efectua anumite lucrări pe teritoriu, în locul unde era depozitat gunoiul, a depistat cadavrul unui cunoscut, acoperit cu iarbă și alte resturi furajere.

Acesta a mai comunicat că a depistat lispa unui generator electric, a combustibilului destinat pentru funcțiunea acestuia, dar și a automobilului de marca „Lada” care aparținea victimei.

La fața locului, polițiștii au constatat că, în ziua anterioară, victima a plecat de acasă cu automobilul personal, fără să-i spună soției unde merge.

În rezultatul examinării cadavrului de către medicul legist, preliminar s-a constatat că decesul a survenit din cauza unor răni la cap, cauzate de un corp dur, iar pe teritoriu a fost depistat un topor cu urme de sânge.

Suspectul a fost depistat și reținut de către polițiști astăzi, în jurul orei 13:00, în apropierea localității Leca din raionul Cantemir, în timp ce se deplasa cu automobilul răpit.

Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 61 de ani, originar din raionul Cantemir, anterior judecat. Potrivit Deschide.md, acesta ar fi fost eliberat din închisoare la 14 ianuarie anul curent de la penitenciarul de la Cahul.

În prezent, suspectul muncea la ferma din Corjova în calitate de paznic și locuia pe teritoriul fermei. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore pentru omor intenționat și tâlhărie.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media