VIDEO/ Ilan Șor, primele declarații de la închiderea secțiilor de vot: „Am dat oamenilor o șansă să trăiască bine”

11 iulie 2021, 23:05 Politică 197
Ilan Șor.  Sursa: Replica Media

Prședintele Partidului „Șor”, Ilan Șor, a făcut primele declarații de presă după închiderea secțiilor de votare din țară.

„Încă nu cunoaștem rezultatele alegerilor și nu știm cu se vor așeza lucrurile. Oricare nu ar fi rezultatul partidului Șor, la aceste alegeri am dat oamenilor o șansă să trăiască bine. Pentru acele localități unde noi am fost aleși, iau responsabilitatea asupra mea, să facem teritorii unde se va trăi bine. Acolo vor fi drumuri, lumină, totul va fi. Acolo unde nu vom lua locul I, vor răspunde cei pe care i-au votat oamenii”, a declarat Ilan Șor.

„Astfel, prieteni, vom face o Moldovă foarte bună și o Moldovă”, a mai adăugat Șor.

Liderul PP „Șor” a ținut să mulțumească celor care au votat pentru „Șor”.

Până la această oră, rezultatele preliminare arată că după prelucrarea a 69.53% din procesele verbale, pentru PP „Șor” au votat 55 510 de cetățeni cu drept de vot, adică 7.19%.

Primii cinci candidați pe lista partidului „Șor” se regăsesc Ilan Șor, Marina Tauber, Denis Ulanov, Petru Jardan, Reghina Apostolova.

Vicepreședinta partidului, Marina Tauber, a reușit să voteze la ora 7.00 dimineața, imediat ce s-a deschis secția de votare, fiind una dintre primii alegători de la acest scrutin parlamentar. Aceasta a venit să voteze însoțită de echipa formațiunii din Chișinău.

Astăzi, 11 iulie 2021, în Republica Moldova au avut loc alegeri parlamentare anticipate - cel de-al X-lea scrutin parlamentar de la declararea independenței. Cetățenii au ales o nouă componență a Parlamentului – organul reprezentativ suprem al poporului și unica autoritate legislativă a statului.

Pentru cele 101 mandate de deputat au concurat candidați din 20 de partide politice, două blocuri electorale și un candidat independent.
Anastasia
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media