IGP a numit noi șefi la Inspectoratele de poliție Soroca, Sîngerei și Fălești. Despre cine este vorba

20 octombrie 2021, 12:14 Societate 274
De la stânga la dreapta; Octavian Cebotarenco, Mihail Banaru, Vitalie Popovici.  Sursa: IGP

Șeful Inspectoratului General al Poliției, Iurie Podarilov a numit marți, 19 octombrie, noi conducători la Inspectoratele de Poliție Soroca, Sîngerei și Fălești. Aceștia au fost prezentați colectivelor în cadrul unor vizite a conducerii IGP în teritoriu.

Potrivit Poliției, șef interimar al Inspectoratului de poliție Soroca a fost numit comisarul principal Octavian Cebotarenco. Acesta activează în cadrul Ministerului Afacerilor Interne din anul 2000, iar până acum a ocupat funcția de șef al Secției Investigații Infracțiuni al aceluiași inspectorat.

La Inspectoratul de poliție Sîngerei a fost numit șef interimar comisarul principal Mihail Banaru, care activează în Ministerul Afacerilor Interne din 2002. Până la numirea în funcția de sef al inspectoratului, acesta a deținut funcția de ofițer operativ de serviciu al serviciului de gardă al Secției coordonare operațională din același inspectorat.

La Inspectoratul de poliție Fălești a fost numit șef interimar, comisarul principal Vitalie Popovici. Acesta și-a început activitatea în anul 2004. Anterior a deținut funcția de șef al Secției coordonare operațională a Inspectoratului de poliție Fălești.

Anastasia
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informatii de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media