Alegeri pentru Primăria Bălți: Candidatul PAS a depus actele necesare pentru a fi înregistrat în cursa electorală

4 octombrie 2021, 10:03 Politică 121
Boris Marcoci.  Sursa: PAS/Facebook

Deputatul PAS, Boris Marcoci, a depus la Consiliul Electoral de Circumscripție din Bălți actele necesare pentru a fi înregistrat în cursa electorală pentru funcția de primar al municipiului Bălți, în cadrul alegerilor ce se vor desfășura la 21 noiembrie.

„Candidez pentru funcția de primar al municipiului unde vreau să trăim cu toții într-un oraș curat și european cu drumuri reparate, cu dotarea gospodăriilor la apeduct și sistem de canalizare, cu o fabrică de prelucrare a deșeurilor”, a declarat Boris Marcoci.


Amintim că, Comisia Electorală Centrală (CEC) a stabilit data alegerilor locale noi pentru funcția de primar al municipiului Bălți, după ce recent, fostul primar, Renato Usatîi, și-a dat demisia. Astfel, scrutinul va avea loc la 21 noiembrie 2021.

Până acum, intenția de a intra în cursa pentru alegerile locale de la Bălți și-au anunțat Boris Marcoci din partea PAS, Arina Spătaru - candidat independent și Alexandru Nesterovski din partea BCS.

În prezent, interimatul funcției de primar al municipiul Bălți îl exercită Nicolai Grigorișin, care a ocupat funcția de primar în perioada 2018 - 2019.
Alina
publicat de:
Alina Frunza
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media