VIDEO/ Vitalie Damașcan a marcat al șaptelea gol al său în acest sezon încampionatul României

20 ianuarie 2023, 19:18 Sport 165
Vitalie Damașcan după semnarea contractului.  Sursa: Voluntari via Facebook

Vitalie Damașcan a înscris astăzi un nou gol pentru echipa sa, FC Voluntari, în Superliga românească. Internaționalul moldovean a punctat în minutul 62 pentru 1-1, în partida cu Universitatea Cluj, din etapa a 22-a. Damașcan, la fel ca și ceilalți doi jucători moldoveni, fundașul Igor Armaș și mijlocașul Vadim Rață au început titulari partida de azi.

Reușita atacantului originar din Soroca nu a fost însă de mare folos echipei care a pierdut într-un final cu 2 la 1.

Acesta este al șaselea gol marcat de atacantul moldovean în cele 13 meciuri jucate în actuala stagiune pentru FC Voluntari. Damașcan a marcat încă un gol în actuala ediție, evoluînd pentru Sepsi.

Vitalie Damașcan s-a transferat pe 2 septembrie 2022 la FC Voluntari pentru un împrumut de un an de la Sepsi OSK. Anterior atacantul de 23 de ani născut la Soroca a mai jucat la Zimbru, Sheriff, Torino FC, Italia, Fortuna Sittard și RKC Waalwijk, ambele din Țările de Jos. Cu formația din Tiraspol a câștigat două titluri de campion al Moldovei, o Cupă și a devenit golgheterul ediției 2017, cu 13 reușite. Iar cu Sepsi a devenit deținătorul Cupei și Supercupei României.

Pentru Naționala Moldovei Vitalie Damașcan a jucat 24 de meciuri și a marcat 2 goluri.

Sursa: FMF.md

Cristian
publicat de:
Cristian Jardan
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media