VIDEO/ Crimă la beție: Un bărbat, în arest pentru 30 de zile fiind cercetat penal pentru omorul amicului său

25 ianuarie 2023, 16:46 Justiție 314
crimă la beție.  Sursa: politia.md
Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din capitală este arestat pentru 30 de zile, fiind cercetat penal pentru omorul amicului său - un bărbat de 44 de ani.

Suspectul după ce a consumat băuturi alcoolice cu victima într-o debara a unui bloc de locuit din sectorul Botanica, în urma unui conflict iscat spontan l-a înjunghiat pe ultimul cu un cuțit în abdomen.

Făptașul nu este la prima abatere de la lege, iar pentru fapta comisă riscă închisoare de la 15 la 20 de ani sau detenție pe viață.

Prezumţia de nevinovăţie este un principiu fundamental, garantat de Constituţia Republicii Moldova, care prevede că „orice persoană acuzată de un delict este prezumată nevinovată până când vinovăţia sa va fi dovedită în mod legal, în cursul unui proces judiciar public, în cadrul căruia i s-au asigurat toate garanţiile necesare apărării sale”.(Constituţia Republicii Moldova, art.21)
Consumul excesiv de alcool daunează grav sănătății
Alina
publicat de:
Alina Frunza
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media