Maia Sandu a conferit distincții de stat pentru opt angajați MAI: „În această perioadă dificilă, este foarte important să consolidăm încrederea societății în poliție”

19 decembrie 2022, 21:40 Societate 219
Maia Sandu, oferă distincții angajaților MAI.  Sursa: Presedintia.md

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a conferit distincții de stat pentru opt angajați din cadrul sistemului Afacerilor Interne. Într-un mesaj dedicat aniversării a 32 de ani de la instituirea Poliției Naționale a Republicii Moldova, șefa statului a subliniat importanța consolidării încrederii societății în poliție.

„Am felicitat ofițerii și angajații civili din poliție cu ocazia celor 32 de ani de la crearea instituției, în cadrul unui eveniment organizat astăzi la Inspectoratul General al Poliției. Mi-am exprimat aprecierea pentru efortul făcut în ultimul an de către angajații poliției - efort care, în acest an marcat de război la hotar, a asigurat pacea și ordinea publică în comunitate, a oferit siguranță cetățenilor și refugiaților.

I-am încurajat pe polițiști să folosească toate oportunitățile de creștere și dezvoltare oferite de munca în poliție, inclusiv cele ce vor apărea odată cu avansarea țării în procesul de integrare europeană. În perioada dificilă prin care trece Moldova acum, este foarte important să consolidăm încrederea societății în poliție.

În semn de apreciere pentru munca depusă, am conferit distincții de stat pentru opt angajați din cadrul sistemului Afacerilor Interne. Mulțumesc tuturor polițiștilor pentru profesionalism și devotament, iar familiilor lor - pentru că îi susțin, fiindu-le sprijin acasă. Societatea are nevoie de o poliție puternică, integră și eficientă pentru a construi în liniște și pace viitorul nostru european, liber și prosper”, a transmis președinta.


Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media