Secția consulară a Ambasadei României la Chișinău își sistează activitatea pentru o zi, după ce un angajat ar fi infectat cu COVID

25 ianuarie 2022, 20:06 Societate 133
Ambasada României în Republica Moldova.  Sursa: tvrmoldova.md

Ambasada României în Republica Moldova anunță că miercuri, 26 ianuarie, activitatea Secției consulare de la Chișinău va fi suspendată, după un angajat al misiunii diplomatice ar prezenta suspiciuni că ar fi infectat cu COVID-19.

„Având în vedere faptul că, la nivelul Secției consulare a Ambasadei României la Chișinău, există suspiciunea că un angajat ar putea fi infectat cu noul Coronavirus, șeful misiunii diplomatice a dispus testarea întregului personal al Secției consulare și dezinfectarea spațiilor de lucru cu publicul. Rezultatele testelor sunt așteptate în cursul după-amiezii de miercuri, 26 ianuarie 2022, situație în care activitatea cu publicul va fi suspendată la această dată. Vă asigurăm pe această cale că serviciile vor fi reprogramate, cu prioritate, la o dată ulterioară. Măsura suspendării activității Secției consulare este luată pentru a preveni o posibilă răspândire a virusului în rândul solicitanților de servicii consulare și al personalului”, se arată în anunțul Ambasadei.

Alina
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media