VIDEO/ Aeronava echipei Manchester United a ajuns la Chișinău. Fotbaliștii, surprinși în momentul controlului de pașapoarte

14 septembrie 2022, 19:58 Sport 708
Aeronava echipei Manchester United a ajuns la Chișinău.  Sursa: captură video/ Poliția de Frontieră/ Facebook

Echipa Manchester United a aterizat astăzi, 14 septembrie, ora 18:35, pe Aeroportul Internațional Chișinău, venită la noi în țară pentru unul dintre meciurile așteptate ale sezonului, informează Poliția de Frontieră.

Polițiștii de frontieră au asigurat procedurile de control al trecerii frontierei de către echipă de fotbaliști și personalului clubului.

Unul dintre cei mai buni, cunoscuți și apreciați fotbaliști din toate timpurile, Cristiano Ronaldo ajunge diseară la Chișinău. Manchester United, echipa la care este legitimat starul portughez, a prezentat lotul cu care vine în Republica Moldova pentru a juca în compania celor de la Sheriff Tiraspol.

Alina
publicat de:
Alina Baran
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media