O femeie a fost accidentată mortal pe o trecere de pietoni la Peresecina, Orhei

26 septembrie 2022, 10:09 Societate 274
Poliția, nu treceți.  Sursa: Poliția Republicii Moldova

O femeie de 69 de ani a decedat, după ce a fost lovită de un automobil în timp ce se deplasa pe o trecere de pietoni neiluminată, la Peresecina, Orhei. Potrivit Poliției, accidentul s-a produs în seara zilei de duminică, 25 septembrie, pe traseul R6, în apropiere de satul Miclești.

Solicitată de Replica Media, ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Orhei, Elena Băetrău, a declarat că apelul la 112 a fost înregistrat la ora 19:30.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că la volanului automobilului care a lovit femeia, un Opel Astra, se afla un șofer de 32 de ani.

Victima, o femeie de 69 de ani, traversa carosabilului regulamentar strada pe o trecere pietonală, în loc neiluminat. În urma impactului, femeia a decedat pe loc, până la sosirea ambulanței.

Bărbatul a fot testat cu la consumul de alcool, care a arătat 0, 00 mg/l în aerul expirat.

Consumul excesiv de alcool daunează grav sănătății
Anastasia
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media