FOTO/ Expoziţia fotografică „Drumul european al Republicii Moldova”, inaugurată la Parlamentul European

29 noiembrie 2022, 21:38 Cultură 123
Roberta Metsola și traian Băsescu.  Sursa: Eugen Tomac/ Facebook

Expoziţia fotografică „Drumul european al Republicii Moldova” a fost inaugurată astăzi, 29 noiembrie, la sediul Parlamentului European de la Bruxelles.

Expoziția este organizată în colaborare cu Arhivele Naționale ale R. Moldova și reprezintă Imaginile de arhivă din anii procesului de desprindere de URSS.

La inaugurare a fost prezentă preşedinta Parlamentului European, Roberta Metsola, potrivit europarlamentarului român Eugen Tomac.

„Sunt profund onorat că președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, a acceptat invitația mea de a participa la festivitatea de deschidere a expoziției. Îi mulțumesc pentru cuvintele calde adresate românilor prezenți, dar mai ales pentru sprijinul, ajutorul și implicarea sa în procesul deloc ușor al aderării R. Moldova la Uniunea Europeană. Am decis să organizăm această expoziție în săptămâna în care sărbătorim Ziua Națională a României pentru a arăta din nou sprijinul total și necondiționat pe care îl oferim R. Moldova”, a scris Eugen Tomac pe pagina sa de Facebook.


Alina
publicat de:
Alina Baran
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media