Deținătorii de terenuri pot depune cereri de solicitare a subvențiilor în avans pentru îmbunătățirea calității solurilor

12 septembrie 2022, 16:48 Agricultură 254
Agricultură.  Sursa: Agora.md

Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare anunță lansarea apelului de depunere a cererilor de solicitare a subvenţiei în avans pentru proiectele investiţionale privind lucrările de îmbunătăţiri funciare, ameliorarea și protecția solului.

În scopul asigurării managementului durabil al resurselor de sol, începând cu 12 septembrie curent până la 21 octombrie 2022, se inițiază procesul de depunere a cererilor de solicitare a subvenţiei în avans pentru proiectele investiţionale privind lucrările de îmbunătăţiri funciare.

Solicitanții vor putea obține suport din partea statului pentru următoarele măsuri:

1. Prevenirea și combaterea eroziunii solului;

2. Ameliorarea chimică a solurilor;

3. Conservarea și sporirea feritilității solurilor.

Dosarul de solicitare a subvenţiei în avans urmează să fie depus de către solicitant la secția/serviciul teritorial al Agenției de Intervenție și Plăți pentru Agricultură, din aria în care solicitantul va efectua investiţia.

Diana
publicat de:
Diana Severin
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media